Schade melden

Heb je schade? Meld dit dan bij je assurantietussenpersoon, Rabobank.
Dit kan via 088-7226728 of schade@blauw-oranje.nl.

Rabobank is voor schademeldingen telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Alleen voor spoed schademeldingen zijn we ook buiten kantoortijden bereikbaar. Ook dan kun je bellen naar 088-7226728.

Wil je het verzuim of herstel van een medewerker melden op je verzuimverzekering, dan kun je dat heel eenvoudig online doen op www.verzuimdata.nl/rabobank.

Heb je hulp nodig bij het registreren van een verzuim- of herstelmelding, of bij het doorgeven van mutaties? Neem dan contact op met de servicedesk via 085-8901892.

Heb je een vraag over een verzuimschade, dan kan dat via 088-7226728 of verzuimschade@blauw-oranje.nl.

Welke verplichtingen heb ik bij schade?

In de verzekeringsvoorwaarden lees je welke verplichtingen je hebt bij schade. Bijvoorbeeld een schadebeperkingsplicht en een medewerkingsplicht. 

Binnen welke termijn moet ik mijn schade melden?

Meld de schade zo snel mogelijk bij je assurantietussenpersoon, Rabobank. Wacht niet te lang want anders loop je het risico dat (een deel van) de schade niet meer wordt vergoed.

Behandeling schademelding

Je ontvangt binnen vijf dagen na de schademelding een bevestiging van ons. Als we aanvullende vragen hebben, nemen wij contact met je op. Vervolgens zullen wij beoordelen of de geclaimde schade (volledig) verzekerd is. De doorlooptijd van de afhandeling van jouw schade is onder andere afhankelijk van het soort schade, de complexiteit daarvan en de inzet van derden, zoals een expert. Natuurlijk houden wij je altijd op de hoogte van het verloop.

Verwerking gegevens met de Stichting Centraal Informatie Systeem (CIS).

Hoe wij omgaan met de gegevens van bij een schade betrokken partijen en getuigen kun je lezen op de volgende pagina Stichting CIS.

Heb je vragen over de behandeling van je schade?

Dan kun je deze vraag voorleggen aan jouw assurantietussenpersoon, Rabobank. Rabobank staat graag voor je klaar bij het beantwoorden van al jouw vragen. 

Wie behandelt de schade?

BlauwOranje Assuradeuren zorgt voor de feitelijke schadebehandeling en voor de uitkering onder de polis.