BlauwOranje Assuradeuren

BlauwOranje is een volmachtbedrijf. We zijn een snelle schakel tussen Rabobank en verzekeraars. Wij accepteren zelfstandig verzekeringen en behandelen schades.

 

We zijn een snelle schakel tussen Rabobank en verzekeraars.

Als (huis)volmachtbedrijf zijn wij een snelle schakel tussen ons assurantiebemiddelingsbedrijf Rabobank en de verzekeringsmaatschappijen. Wij hebben volmachten van diverse toonaangevende schade- en inkomensverzekeraars. Dat houdt in dat wij van deze verzekeraars het vertrouwen hebben gekregen om namens hen zelfstandig verzekeringen te accepteren en schades te behandelen. Wij doen dus bijna alles wat een verzekeraar ook doet. 

BlauwOranje Assuradeuren B.V. biedt haar verzekeringsproducten exclusief aan via bemiddeling door Rabobank. Als volmachtbedrijf zijn wij ook in staat om maatwerkoplossingen aan te bieden. Hierdoor kunnen wij onze producten volledig laten aansluiten op de wensen van Rabobank en haar klanten.

De voordelen van onze dienstverlening voor onze klanten:
Usp
Korte lijnen en snelle afstemming van jouw verzekeringszaken
Maatwerkproducten voor Rabobank klanten
Deskundige en snelle schadeafwikkeling

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Wij voldoen aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor jou gewaarborgd.
Wij hebben kwaliteit dan ook hoog in ons vaandel staan!

logo
ASR verzekeringen
Nationale Nederlanden
MS Amlin
Allianz
ARAG
corins
das
zurich
ansvaridea
chubb
Baloise